Iho rakastaa öljyjä!

Syksyn viima ja kylmenevät ilmat asettavat iholle haasteita. Auta ihoasi suojautumaan viileitä ilmoja vastaan Vieno öljyseerumin avulla. Unna Nordic Vieno 7 Oil Serum -öljyseerumi on 7 öljyn kombo, joka ravitsee aikuista ihoa tehokkaasti ja lukitsee kosteuden ihoon.

Öljy sisältää ihon luonnollista suojaa vahvistavia mustaherukan, kauran ja koreansembran siemenöljyjä sekä pellavaöljyä. Granaattiomenan ja viinirypäleen siemenöljyt ovat vahvoja antioksidantteja iholle. Marjaöljyjen kuningattaressa, ruusunmarjaöljyssä, on ikääntymistä hidastavia vaikutuksia ja se sisältää luonnollista, ihon uusiutumista tukevaa A-vitamiinin esiastetta.

Vienon ylellisen metsäinen tuoksu havujen eteerisistä öljyistä rentouttaa mieltä ja kehoa.

Levitä Vieno 7 Oil Serum -öljyseerumia iholle kevyesti sivellen sopivan Unna Nordic -hoitonesteen (& hoitoseerumin) päälle ja hengitä samalla muutaman kerran syvään antaen eteeristen öljyjen hoitaa myös mieltäsi ja kehoasi.

Erityisen ihanan rentouttava kokemus Vieno 7 Oil Serum -öljyseerumi on illalla ennen nukkumaan menoa. Havujen tuoksu lievittää stressin oireita kehossa ja rentouttaa. Voit viimeistellä hoidon vielä sopivalla sleeping maskilla tai aamuisin Unna Nordic -hoitovoiteella.

Psst: Sain pienen lisäerän Unnan Pihla -seerumeista (osta 2 Unna tuotetta, saat kosteuttavan Pihla seerumin kaupan päälle. Arvo 46€). Pihla & Vieno sopivat loistavasti yhteen! Kannattaa hyödyntää tämä upea tarjous; seerumeita on rajoitettu erä.

Vastaa