Muut Palvelut

Henkilökohtainen ostosvartti 15min

Haluatko tehdä tuoteostoksia, ostaa lahjakortin tai noutaa verkkokaupan tilauksesi? Varaamalla ostosvartin saat henkilökohtaista, ammattitaitoista opastusta ja vältyt hutiostoksilta. Autan sinua valitsemaan ihosi tarpeisiin soveltuvat tuotteet -tai mietitään yhdessä lahjansaajalle sopiva palvelu. Suosittelen aina ostosvartin varaamista, jos et ole tulossa hoitoon, vaan haluat vain tulla ostoksille.

Huom: Tuoteostoja tai verkkokaupan tilauksen noutoja tehdessä ostosvartti on asiakkaalle maksuton. Saapumatta jätetystä/ peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan 30€

Varaa henkilökohtainen ostosvartti

Lahjakortti

Voit ostaa minkä tahansa palveluni lahjakortilla. Lahjakortin saat halutessasi myös valitsemallesi summalle.

Haluatko fyysisen lahjakortin? Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta

Haluatko sähköisen lahjakortin? Laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com). Kerro sähköpostissa, minkä lahjakortin haluat ja lahjansaajan nimi. Saat paluupostissa maksulinkin, jonka maksettuasi saat sähköpostiisi lahjakortin.

Ihonhoidon ohjaus etänä 30min / 30€

Tämä palvelu on tehty sinulle, joka kaipaat apua ihosi hoitoon sekä tuotevalintoihin, mutta et pääse paikan päälle liikkeeseen. Varaa siis etäkonsultaatioon aika! Näin ihonhoidon ammattilaisella on aikaa syventyä sinun ihosi tilanteeseen ja tarpeisiin.

Käytössäni ovat kotimaiset Unna Nordic & Ekopharma tuotesarjat, joista neuvon juuri sinun ihosi tarpeisiin soveltuvat tuotteet. Ihonhoidon etäkonsultaation avulla vältyt hutiostoksilta ja saat ammattilaisen palvelua kotisohvalta käsin.

Etäkonsultaatio voidaan sovitusti pitää esim whatsapissa/instagramin messengerin kautta tai sähköpostitse. Jos päädyt tilaamaan suosittelemani tuotteet, lähetän ne kotimaahan postitse -tai voit noutaa ne sovitusti liikkeestä.

Tuotteet ja postikulut laskutetaan erikseen. Tarjoan etäkonsultaation yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista tuoteostoksista -10% alennuksen.

Varaa Ihonhoidon ohjaus etänä 30min