Olivia Klein

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan ihonhoitosarja.

Luontoperäiset tuotteet ovat mahdollisimman allergiaystävällisiä ja ne sisältävät ensisijaisesti luomuviljeltyjä ainesosia, ilman lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Puhdas kosmetiikka on ekologisesti tuotettua kosmetiikkaa, joka on turvallista ihmisille ja ympäristölle. Puhtaalle kosmetiikalle ominaista ovat luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käyttö sekä tuotepakkausten täysi myrkyttömyys ja kierrätettävyys.

Puhdas kosmetiikka ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisättyjä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle.

Puhtaan kosmetiikan tuotteet ovat tehokkaita, riittoisia ja monikäyttöisiä, ja näin ne auttavat vähentämään kosmetiikkatuotteiden hukka- ja liikakäyttöä.

Kosmenautin Kauneushuoneessa pääset kokemaan rentouttavat, raikkaat Olivia Klein kasvohoidot, joka räätälöidään aina ihosi tarpeiden mukaan.

Myynnissä myös Olivia Klein kotihoitotuotteet kasvoille. Kasvohoidon yhteydessä suosittelen juuri sinun ihollesi sopivat kotihoitotuottet.