Tilaus- ja toimitusehdot

Maksaminen

Kosmenautin verkkokaupassa voit maksaa turvallisesti Klarnalla.

Käytössäsi ovat kaikki Klarnan tarjoamat maksutavat, mm. kaikki Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, sekä pankki- ja luottokorttimaksu.

Toimitus

  • Toimitamme tuotteet Postin välityksellä Suomeen.
  • Tilaukset lähetetään normaalisti 1-4 arkipäivän kuluessa. Poikkeuksista (esim. loma-ajat) tiedotetaan erikseen.
  • Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita (niitä ei ole tilaushetkellä varastossa), toimitusaika sovitaan erikseen. Asiakas näkee toimituskulut Verkkokauppapalvelun kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.
  • Voit tilata tuotteet lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen. Postin toimitus pakettiautomaattiin/Postiin 6,90€ ja yli 100€:n tilauksissa 0€.
  • Voit myös noutaa tilauksesi hoitolasta hoidon yhteydessä tai varaamalla henkilökohtaisen shoppailuvartin noutoasi varten (maksuton).

Palautus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä palveluntarjoajaan, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Tuotepalautuksissa asiakkaalta laskutetaan toimituskulut. Virheellisesti toimitettujen tuotteiden tai aiheellisten reklamaatioiden kohdalla palautuskustannuksista vastaa Kosmenautti Oy.

Palautetun tuotteen arvo hyvitetään, kun tuote on saapunut takaisin varastoon.

Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja alkuperäisissä, myyntikunnossa olevissa pakkauksissaan. Jos tuote on avattu, raukeaa palautusoikeus. Palautuksessa tulee käyttää mielellään alkuperäispakkausta, jossa tuotteet saapuivat. Palautusasiakirjojen ja postin/kuljetusliikkeen kuittikopion sekä seurantanumeron säilyttäminen on asiakkaan vastuulla.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin kaupan peruutus. Noutamattomasta paketista, jonka kuljetusliike palauttaa myyjälle, peritään 15 euron palautus-/käsittelykulut.

Asiakkaalla on velvollisuus ottaa toimitettava tuote vastaan sekä tarkistaa se välittömästi. Kuljetusvaurioista on tehtävä aina merkintä rahtikirjaan. Palveluntarjoaja tai Kauppias ei ole velvollinen korvaamaan tilauksessa ilmennyttä puutetta tai virhettä, jota ei ole merkitty rahtikirjaan.