Famo

Famo

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Keravalla. Famon suloiset pöllö-aiheiset palatuotteet valmistetaan käsin luontoa kunnioittaen.

Famo valmistaa hiuksia tahmaamattomia, vegaanisia ja biohajoavia shampoopaloja sekä hoitoainepaloja. Ne soveltuvat myös Curly girl -metodiin.

Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt. Pöllö kuvastaa viisautta ja luontoa. Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Suurin osa paloista on tuoksuttomia. Osa pöllöistä tuoksuu yrteiltä.

Palat ovat pakattuina joko pahvisiin pakkauksiin tai kangaspussukoihin. Pakkaukset valmistetaan Suomessa. Ei enää muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota! Famot on helppo käyttää loppuun saakka. Famot kulkevat mukanasi reissatessa eikä sinun tarvitse murehtia tuotteen vuotamisesta matkalaukkuun.

Famo-palatuotteisiin on helppo siirtyä, vaikka olisit tottunut käyttämään tavallista nestemäistä shampoota. Palat vaahtoavat runsaasti ja ovat helppokäyttöisiä. Ne myös kestävät pidempään, kuin tavallinen shampoo, koska ovat tiivistetyssä palamuodossa.

Näytetään kaikki 8 tulosta