Djusie Peace Out Revival Essence 100ml

45,00 

Päivittäinen annos tehokosteutta ja rauhaa ihollesi. Kosteuttaa, tyynnyttää ja tekee ihosta mehukkaan

Varastossa

Kuvaus

Djusie Peace Out on erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle suunniteltu tehokosteuttava hoitoneste.

Päivittäinen annos Peace Outia pitää vaativankin ihon syväkosteutettuna, täyteläisenä ja rauhallisena.

Intensiivisesti rauhoittava hoitoneste on tuoksuton, mutta sen raaka-ainelista saa jokaisen kauneusbiohakkerin sukat pyörimään jalassa!

Peace Outin tehoaineina toimivat inositoli, merisaunio sekä suomalaiset shiitake ja reishi.

 • Inositoli tehostaa solujen aineenvaihduntaa, ihon hapensaantia, lisää ihon elastisuutta ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Luontaisesti ihossa esiintyvä inositoli vahvistaa solukalvoja ja tukee sarveistumisprosessia sekä ihon suojabarriääriä. Se vahvistaa myös mitokondrioiden toimintaa.
 • Merisaunio suojaa ihoa stressitekijöiltä ja rauhoittaa ärsytystä sekä punoitusta. 
 • Codium Tomentosum -levä sisältää runsaasti aminohappoja, polysakkarideja ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti.
 • Reishi rauhoittaa, kosteuttaa, ehkäisee pigmenttiläiskiä, vauhdittaa ihon uusitumista ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
 • Shiitake kirkastaa ja rauhoittaa ärsytystä, tasoittaa ihon väriä ja tehostaa ihon uusiutumista. Korkean antioksidanttipitoisuutensa ja kojic-hapon ansiosta shiitake vauhdittaa myös ihovaurioiden ja arpien parantumista.

Peace Out tukee ihon optimaalista hapanta pH:ta. Se tekee myös reaktioherkästä ja ärtyisästä ihosta täyteläisen, seesteisen ja mehukkaan

Käyttö:

Imeytä kasvoille ja kaulalle käsin taputellen aamuin illoin. Sopii kaikille ihotyypeille. Nauti syväkosteutetusta ja hehkuvasta ihosta kaikkina vuodenaikoina.

Ainesosat:

 • INCI: Aqua, Inositol, Betaine, Glycerin**, Codium Tomentosum Extract, Tripleurospermum Maritimum Extract, Lentinus Edodes Extract*, Ganoderma Lucidum Stem Extract*, Propylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Acacia Senegal Gum 
  *Ingredients from Organic Farming **Made using Organic ingredients
  .
 • Valmistettu Suomessa

Saatat myös pitää...