EKOPHARMA Tyrni AHA-PHA Yöseerumi 30ml

46,90 

Herää hehkuvana uuteen aamuun!

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkkinen yöseerumi, jonka sisältämät hapot kuorivat ja kosteuttavat ihoa tukien ihon uusiutumista ja nuorekasta heleyttä. 

Ekopharma Tyrni AHA-PHA yöseerumi on suunniteltu antamaan ihollesi yöaikaan sen tarvitsemaa rakkautta ja hoivaa. Tämä yöseerumi sisältää AHA- ja PHA-happoja, jotka yhdessä kosteuttavat ja kuorivat ihoasi, tulevat ihon uusiutumista ja antavat sille nuorekasta hehkua.

Käyttö: Levitä seerumia iltaisin puhtaalle iholle pyörivin liikkein, kunnes se on imeytynyt. Lukitse kosteus ihoon esim. Ekopharman Tyrni-yövoiteella. Anna seerumin tehdä taikojaan yön aikana ja herää aamulla virkistyneen näköisenä.

Vältä auringonottoa ja suojaa iho auringolta käytön aikana ja viikko käytön lopettamisen jälkeen.

Ainesosat:

Aqua, Gluconolactone, Lactic Acid, Glycerin, Decyl Cocoate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Tyrni/Sea Buckthorn), Caprylic/Capric Triglyceride, Levulinic Acid, Phenethyl Alcohol, Lysolecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Silica, Parfum (Natural), Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Sodium Hydroxide *Natural component of essential oils

Säilyvyys:

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Saatat myös pitää...