Ale!

FAMO Sydänkäpy -hoitoainepala 25g

10,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): FAMO Sydänkäpy -hoitoainepala 25g Osastot: , ,

Kuvaus

Sydänkäpy hoitoainepala silottaa, antaa pehmeyttä ja tekee hiuksista ihanan kiiltävät. Sydänkäpy hoitoainepala on erittäin hyvä valinta kuivalle, vaurioituneelle hiukselle.

 

Sydänkäpy sisältää uutosta sarviapilan siemenistä, joka sisältää korkeita pitoisuuksia Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja. Sydänkäpyä voi levittää myös päänahkaan! Sydänkävyn Amarantti öljy voi hoitaa psoriasta, ekseemaa ja kutinaa päänahassa.

 

Sydänkäpy on vegaaninen, biohajoava ja soveltuu Curly girleillekin. Sydänkäpy -hoitoaine tuoksuu vienosti rosmariinilta.

 

Käyttö-ohje:

Sydänkäpy hoitoainepalaa voi käyttää monella tapaa:

  • Jos hiuksesi ovat kuivat, voit ensin pestä hiuksesi shampoolla ja sen jälkeen “kammata” hiusten pituudet hoitoainepallalla. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele.
  • Mikäli hiuksesi ovat hennot tai herkästi rasvoittuvat, voit levittää palaa ennen shampoopesua hiustesi pituuksiin. Tämän jälkeen peset hiuksesi normaalisti shampoolla lisäämättä enää hoitoainetta.
  • Voit myös pestä ensin hiuksesi Famon shampoopalalla, levittää huuhtelun jälkeen Sydänkäpyä hiuksiisi ja huuhtelun jälkeen vielä kevyesti pestä shampoolla hiuksesi. Näin vältät raskasta tuntua hiuksissasi, mikäli hiuksesi ovat hennot.
  • Sydänkäpyä voit käyttää myös tehohoitona. Tällöin levitä palaa pyyhekuivaan hiukseen, anna vaikuttaa ja huuhtele. Pyyhekuiva hius imaisee hoitoa itseensä enemmän kuin märkä hius.


Huom:
Sydänkäpy -hoitoaine on hyvin riittoisaa; pieni määrä riittää. Varo levittämästä sitä liikaa. Hyvin hennoille hiuksille, jotka latistuvat herkästi, suosittelen Famon Hellusta
-hoitoainepalaa.

 

Ainesosat/Inci: Brassicyl Isoleucinate Esylate (and) Brassica Alcohol, Theobroma Cocao seed butter, Cetyl Alcohol, Linum Usitatissimum seed oil, Myrica Cerifera fruit wax, Orbignya Oleifera seed oil, Coco-Glucoside, Isoamyl Cocoate, Isoamyl Laurate, Amaranthus Caudatus seed extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Trigonellafoenum-graecum seed extract, Perilla Ocymoidesseed oil.

 

Pakkaus: 25g.

Sydänkäpy hoitoainepala pakataan puuvillapussiin. Pussissa on kätevä säilyttää palaa pesujen välillä ja kuljettaa sitä tarvittaessa mukanaan.