Unna Nordic Taimi Vitamin C Treatment 20ml+2 g

49,00 

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Taimi on kirkastava, uudistava C-vitamiinihoito, joka kirkastaa sameaa ihoa ja auttaa häivyttämään ihon pigmenttimuutoksia. Seerumikuuri on erinomainen myös tukkeutuvalle iholle nostamaaan epäpuhtauksia pintaan.

Voimakkaasti antioksidanttinen hoitoseerumi sisältää 10 % puhdasta C-vitamiinia. Vaikuttavuuden varmistamiseksi C-vitamiinijauhe sekoitetaan seerumipohjaan vasta käyttöönottohetkellä. Taimissa on mieto, raikas tuoksu.

Valitse Taimi, kun haluat ihollesi tehokuurin, joka kirkastaa, heleyttää ja uudistaa ihoa. Sopii myös tukkeumien häätöön iholta. Taimi sekoitetaan kahdesta eri komponentista: seerumista ja C-vitamiinijauheesta. Erittäin herkälle iholle tilanteen mukaan.

Pakkauskoko 20 ml + 2 g.

Käyttö: Kaada C-vitamiinijauhe pipettipulloon ja ravista hyvin. Levitä yksi kokonainen pipetillinen Taimi-hoitoseerumia kasvoveden jälkeen aamuin ja/tai illoin kasvoille ja kaulalle. Tuote saattaa aluksi nipistellä, mutta tuntemus häviää iholta nopeasti. Huom! Käytä tuote kuurina 6 viikon kuluessa avaamisesta ja sekoittamisesta.

Ingredients: Aqua, Ascorbic Acid, Betula Pendula Sap, Biosaccharide Gum-1, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Gluconate, Citrus Limon Fruit Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Limonene

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Säilytys: Säilytä sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Avaamaton tuote säilyy 24kk valmistuksesta. Käytä tuote 6 viikon kuluessa avaamisesta.