Esittely

Hei, kiva tutustua!

Olen SKY-kosmetologi Milja Kinnunen; Kosmenautin Kauneushuoneen omistaja.

Palveluvalikoimiini kuuluvat mm. kasvohoidot & erikoiskasvohoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla, Yin Your Skin -kosmeettinen gua sha, Yumi Lashes & Brows kestotaivutukset ja laminoinnit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, sokeroinnit, CND Shellac -kestolakkaukset, manikyyrit ja pedikyyrit sekä erikoisuutena lettikampaukset.

Asiakkaan kohtaaminen ja kuulluksi tuleminen on minulle sydämen asia. Työssäni kohtaan asiakkaan ihon tarpeet, samalla koko kehoa ja mieltä hoitaen.

Hoidoissani yhdistyy lämmin ilmapiiri, rauhallisuus, varmat otteet sekä vahva ammattitaito. Hemmottelevat hieronnat kuuluvat olennaisesti kasvohoitoihini. Täällä pääset hetkeksi hengähtämään arjen yläpuolelle ja vain nauttimaan olostasi.

Olen tarkka työssäni ja valitsen käyttämäni tuotesarjat ja yhteistyökumppanit erityisellä huolellisuudella. Tuotteet, joita käytän hoidoissani, koostuvat laadukkaista, ihoa hoitavista raaka-aineista.

Tuotesuositukset teen aina asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Haluan, että asiakkaani ostavat vain tarpeeseen tulevia tuotteita, jotka on valittu juuri heille sopiviksi. Näin vältytään ihon ylihoitamiselta sekä hutiostoksilta.

Tuotteet ovat myynnissä myös verkkokaupassa, josta voit tehdä kätevästi ostoksia kotisohvalta käsin. Jos olet epävarma tuotteen soveltuvuudesta itsellesi, voit aina kysyä minulta neuvoa. Palveluvalikoimissani on myös etä-asiakkaille suunniteltu ihonhoidon konsultaatio, minkä avulla voimme pureutua tarkemmin ihonhoidon tarpeisiisi.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kosmenautin Kauneushuoneeseen!