Kestolakkaukset ja Manikyyrit

Kaikki kestolakkaukset ja manikyyrit on saatavissa myös lahjakortilla. Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta tai laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com) halutessasi sähköisen lahjakortin.

Ajanvaraus palveluihini tapahtuu Timman kautta. Pääset suoraan Timman ajanvaraukseen klikkaamalla jokaisen hoidon yhteydessä olevaa Varaa linkkiä.

Manikyyri Shellac kestolakkauksella 75min80€
Manikyyri 60min60€
Shellac kestolakkaus huolto 75min60€
Shellac kestolakkaus 60min50€
Shellac kestolakkauksen poisto 30min25€
Hoidot käsille

Manikyyri Shellac kestolakkauksella 75min / 80€

Täydellinen käsihoito, jonka viimeistelee Shellac kestolakkaus. Hyvä lahjavinkki! Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien Shellac -kestolakkaus sekä rentouttava käsihieronta.

Varaa Manikyyri Shellac kestolakkauksella 75min

Manikyyri 60min / 60€

Hemmotteluhetki käsille. Käsihoitoon sisältyy käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, rentouttava käsihieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla).

Varaa Manikyyri 60min

Shellac kestolakkaus (huolto) 75min / 60€

Sisältää vanhan Shellac kestolakkauksen poiston asetonilla liottaen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen, yksivärisen CND Shellac kestolakkauksen ja kynsinauhaöljyn.

Huom: en poista muualla tehtyjä geelilakkauksia, ainoastaan CND Shellac kestolakan poisto tai tavallisen kynsilakan poisto sisältyy huoltoon.

Varaa Shellac kestolakkaus (huolto) 75min

Shellac kestolakkaus (uudet) 60min/ 50€

CND Shellac -kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen CND Shellac kestolakkauksen ja kynsinauhaöljyn. Ei sisällä vanhan kestolakkauksen poistoa tai huoltoa. Ei lisätä kynsien pituutta.

Varaa Shellac kestolakkaus (uudet) 60min

Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min / 25€

CND Shellac kestolakkauksen poisto liotuksella.

Huom: EI muiden merkkien kestolakkausten / geelausten poistoa.

Varaa Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min