Lettikampaukset

Teen erilaisia lettikampauksia arkeen ja juhlaan. Voit myös ottaa hoidon yhteyteen pikalettikampauksen. Ryhmät voivat tilata minut myös esim. synttäreille/polttareihin/naisteniltoihin letittämään. Tästä sovitaan aina erikseen. Voit halutessasi hakea inspiraatiota lettikampauksiin instagram-tililtäni @kosmenautti.

Kaikki lettikampaukset on saatavissa myös lahjakortilla. Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta tai laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com) halutessasi sähköisen lahjakortin.

Ajanvaraus palveluihini tapahtuu Timman kautta. Pääset suoraan Timman ajanvaraukseen klikkaamalla jokaisen hoidon yhteydessä olevaa Varaa linkkiä.

Lettikampaus 60min65€
Lettikampaus 30min35€
Pikalettikampaus 15min20€
Lettikampaukset

Lettikampaus 60min / 65€

Lettikampaus pitkiin hiuksiin tai näyttävämpiin/monivaiheisempiin letteihin. Sopii esim. polttareihin tai juhlavieraille.

Huom: Varaathan tämän ajan joka tapauksessa, jos sinulla on pitkät hiukset (ei 30min). Voit lähettää kuvan hiuksistasi ja toiveistasi etukäteen, jotta voin suunnitella ajankäytön. Huomioithan, että lettikampaus ei sisällä hiusten pesua/föönausta.

Varaa aika lettikampaukseen (60min)

Lettikampaus 30min / 35€

Nopea lettikampaus max. 30min. Ei sisällä hiusten pesua/ föönausta.

Varaa aika lettikampaukseen (30min)

Pikalettikampaus 15min / 20€

Nopea piristys arkeen tai esim. kasvohoidon yhteyteen. Vartissa ehtii letittää esim. korostusletin osaan hiuksista tai yksinkertaisen ranskalaisen/hollantilaisen letin koko hiuksiin.

Varaa aika pikalettikampaukseen (15min)