Ripsien Kestotaivutus ja Kulmien Laminointi

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ja saa silmäsi säihkymään!

💗Yumi™Lashes kestotaivutus taivuttaa ripset ylöspäin, antaen niille pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

💗Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.

💗Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa; ripsen luonnollisen elinkaaren verran.

Vinkki: Hoidon yhteyteen voit valita lisäpalveluna kulmien kestovärjäyksen & siistimisen -tai valita hoitopaketin, joka sisältää Yumi™Lashes -kestotaivutuksen sekä Yumi™Brows -kulmien laminoinnin (yhteishintaan 115€).

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.

🌸Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Hoito on siis kulmien muotoilun ja värjäyksen lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito.

🌸YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa (karvan luonnollisen elinkaaren verran).

🌸 Käsittely tekee kulmakarvoista helposti harjattavat, tuuheamman näköiset ja sen avulla saadaan omista kulmista kaikki potentiaali irti 👏🏻 Laminoidut kulmat liftaavat katsetta ja kehystävät kasvoja kauniisti.

Kaikki ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit on saatavissa myös lahjakortilla. Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta tai laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com) halutessasi sähköisen lahjakortin.

Ajanvaraus palveluihini tapahtuu Timman kautta. Pääset suoraan Timman ajanvaraukseen klikkaamalla jokaisen hoidon yhteydessä olevaa Varaa linkkiä.

Yumi™Lashes & Yumi™Brows 120 min110€
Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus & kestovärjäys 90 min79€
Brow lift -kulmien laminointi 6o min55€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu35€
Ripsien kestovärjäys19€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu19€
Kulmien muotoilu15€
Yumi Lash Lift ja Brow Lift Hinnasto

Yumi™Lashes & Yumi™Brows 120 min / 115€

Yhdistelmähoito, joka sisältää Yumi™Lashes ripsien kestotaivutuksen ja Yumi™Brows – kulmien laminoinnin (lash & brow lift). Sisältää kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun.

Hoito saa ripsesi näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä ja kohottaa ripset kauniisti kaarelle. Kulmat saavat ryhtiä ja hallittavuutta laminoinnilla ja ne saa harjattua haluamaansa asentoon. Laminointi tuo hennoimmatkin kulmakarvat esille ja liftaa katsetta. Hoidon kesto on yksilöllinen; ripsissä noin 8-10 viikkoa ja kulmissa noin 6-8 vkoa; karvan oman elinkaaren mukaan.

Huom: kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei tule kastella 48 tuntiin. Käsittelyä ei tehdä alle 16-vuotiaille.

Varaa Yumi™Lashes & Yumi™Brows 120 min

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus & kestovärjäys 90 min / 79€

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ja saa silmäsi säihkymään. Yumi™Lashes kestotaivutus taivuttaa ripset ylöspäin, antaen niille pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa; ripsen luonnollisen elinkaaren verran.

Huom: kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei tule kastella 48 tuntiin. Ei alle 16-vuotiaille.

Varaa Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus & kestovärjäys 90min

Brow lift -kulmien laminointi 60 min / 55€

Palveluun sisältyy kulmien laminointikäsittely taivutus- ja kiinnitysaineilla, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu pinseteillä.

Käsittelyn kesto on henkilökohtainen ja riippuu asiakkaan omasta karvan kasvusyklistä. Laminointi kasvaa sitä mukaan pois, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Palvelun voi uusia 6-8 vkon kuluttua ja välissä voidaan kestovärjätä kulmat uudelleen (ns. ”välivärjäys”).

Huom: Ei alle 16 -vuotiaille.

Varaa Brow lift -kulmien laminointi 60min

Ripsien JA kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu 35€

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

Varaa Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu

Ripsien kestovärjäys 22€

Ripsien värjäys kestovärillä.

Varaa Ripsien kestovärjäys tai kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 22€

Kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Varaa Ripsien kestovärjäys tai kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu 15€

Kulmien siistiminen hajakarvoista tai kevyt muotoilu. Ei sisällä värjäystä.

Varaa Kulmien muotoilu