Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössäni ovat kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotesarjat Unna Nordic ja Ekopharma. Lisäksi valikoimissa on upea Yin Your Skin® PRO -kosmeettinen gua sha hoito.

Hoidoissani yhdistyy lämmin ilmapiiri, rauhallisuus, varmat otteet sekä vahva ammattitaito. Hemmottelevat hieronnat kuuluvat olennaisesti kasvohoitoihini. Täällä pääset hetkeksi hengähtämään arjen yläpuolelle ja vain nauttimaan olostasi.

Olen tarkka työssäni ja valitsen käyttämäni tuotesarjat ja yhteistyökumppanit erityisellä huolellisuudella. Tuotteet, joita käytän hoidoissani, koostuvat laadukkaista, ihoa hoitavista raaka-aineista.

Kasvohoitojeni yhteydessä on mahdollista varata lisäpalveluna esim. ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys, kulmien muotoilu, pikalettikampaus, käsihieronta tai mekaaninen ihonpuhdistus.

Kaikki kasvohoidot on saatavissa myös lahjakortilla. Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta tai laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com) halutessasi sähköisen lahjakortin.

Ajanvaraus palveluihini tapahtuu Timman kautta. Pääset suoraan Timman ajanvaraukseen klikkaamalla jokaisen hoidon yhteydessä olevaa Varaa linkkiä.

Unna kasvohoidot

Unna Nordic Metsäelämys -erikoiskasvohoito 75min110€
Unna Nordic HELJÄ Glow -metsäelämys erikoiskasvohoito 75min110€
Unna Nordic -kasvohoito 90min110€
Unna Nordic -kasvohoito 75min90€
Unna Nordic SAVI Refresh puhdistava Kasvohoito 75min95€
Unna Nordic Heleä HELJÄ Glow -kasvohoito 60min80€
Unna Nordic -kasvohoito 60 min75€
Unna Nordic kasvohoitohinnasto

Ekopharma kasvohoidot

Ekopharma Tyrni Pro-Collagen Anti-Age kasvo- ja dekolteehoito 75min105e
Ekopharma Karpalo Clear Syväpuhdistava erikoiskasvohoito 75min89e
Ekopharma Vadelma Glow Kosteuttava erikoiskasvohoito 75min89e
Ekopharma Berries + Science kasvohoito 75min75e
Ekopharma kasvohoidot

Unna Nordic Metsäelämys Erikoiskasvohoito 75min / 110€

Täydellinen irtiotto arjesta; asiakkaideni suosikki! Rentouttava ja hemmotteleva, metsäntuoksuinen elämyshoito kaikille aisteille.

Hoito tehdään kotimaisilla Unna Nordic -luonnonkosmetiikan tuotteilla. Hoito alkaa selkähieronnalla metsäisen höyryhengityksen saattelemana. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään kerrostamalla kosteuttavia hoitovesiä ja ihoa uudistavia tehoseerumeita. Havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana koet viimeistään syvän rentoutumisen. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään viilentävä naamio, jonka vaikutuksen aikana kätesi saavat vielä lempeän hieronnan.

Huom: Metsäelämys-hoidossa ei tehdä mekaanista ihonpuhdistusta, eikä sitä suositella yhdistettävän tähän hoitoon lisäpalvelunakaan.

Varaa aika Unna Nordic Metsäelämys -erikoiskasvohoitoon

Unna Nordic HELJÄ Glow Metsäelämys Erikoiskasvohoito 75min / 110€

Raikas ja ihoa virkistävä erikoiskasvohoito lisää ihon kirkkautta ja parantaa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni ja kirpeä raparperiuute kirkastavat samean ihon värin heleäksi. Männyn, patsulin ja Greipin eteeriset öljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kirkkaan heleä!

Tässä heleyttävässä metsäelämyshoidossa pääset todella irtautumaan arjesta! Hoito alkaa lempeällä selkähieronnalla metsäkukan tuoksun helliessä aisteja. Kasvoille tehdään kirkastava ja heleyttävä Heljä Glow -kasvohoito, johon kuuluu kaksoispuhdistus, hoitonesteiden kerrostaminen & Pha-happokuorinta. Iholle imeytetään kirkastavaa ja heleyttävää Heljä Glow seerumia ennen nautinnollista dekolteen ja kasvojen hierontaa. Hoidon kruunaa rentouttava käsihieronta uudistavan naamion vaikuttaessa kasvoilla. Sopii kaikille ihotyypeille.

Huom: Metsäelämys-hoidossa ei tehdä mekaanista ihonpuhdistusta, eikä sitä suositella yhdistettävän tähän hoitoon lisäpalvelunakaan.

Varaa aika Unna Nordic HELJÄ Glow Metsäelämys -erikoiskasvohoitoon

Unna Nordic Kasvohoito 90min / 110€

Metsäistä hemmottelua ihollesi! Tämä ihollesi räätälöity Unna kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hoitonesteiden kerrostamisen, pitkän hemmottelevan kasvohieronnan JA mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä ihoa rauhoittavan naamion. 

Valitse tämä hoito, mikäli ihollasi on paljon puhdistettavaa/epäpuhtauksia ja toivot lisäksi pitkän kasvohieronnan.

Varaa aika Unna Nordic kasvohoitoon (90min)

Unna Nordic Kasvohoito 75min / 90 €

Hemmotteleva, metsäinen kasvohoito. Hoito räätälöidään aina ihosi tarpeiden ja Sinun toiveiden mukaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ihotyyppisi mukaisesti, hoitonesteiden kerrostamisen, pitkän ylellisen kasvohieronnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion ja loppuvoiteet.

Valitse tämä hoito, jos toivot pidemmän kasvohieronnan TAI mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Varaa aika Unna Nordic kasvohoitoon (75min)

Unna Nordic Heleä HELJÄ Glow Kasvohoito 60min / 80€

Raikas ja ihoa virkistävä kasvohoito lisää ihon kirkkautta ja parantaa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni ja kirpeä raparperiuute kirkastavat samean ihon värin heleäksi. Männyn, patsulin ja Greipin eteerisetöljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kirkkaan heleä! Hoitoon kuuluu Unnan heleyttävillä tuotteilla tehtävä kaksoispuhdistus, hoitonesteiden kerrostaminen, PHA-happokuorinta, Heljä Glow seerumin sekä hoitavan naamion imeyttäminen ihoon kasvohieronnan aikana. Sopii kaikille ihotyypeille.

Varaa aika Unna Nordic Heleä HELJÄ Glow kasvohoitoon (60min)

Unna Nordic SAVI Refresh puhdistava Kasvohoito 75min / 95€

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito on kuin raikas kesäpyykki ihollesi! Kasvohoidossa havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat metsäisellä tuoksullaan ja lisäävät iholle puhdistavaa vaikutusta. Kasvohoito sisältää ihoa kirkastavan kuorinnan, hellän ihonpuhdistuksen (tai syväpuhdistavan kuorintanaamion), rentouttavan painelu-hieronnan ja ihoa tasapainottavan kasvonaamion. Naamion vaikutuksen aikana kätesi saavat rentouttavan hieronnan.

Varaa aika Unna Nordic SAVI Refresh puhdistavaan kasvohoitoon (75min)

Unna Nordic Kasvohoito 60 min / 75€

Rentouttava metsäinen kasvohoito kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan ihotyyppisi mukaan, hoitonesteiden kerrostamisen, lyhyen kasvohieronnan sekä naamion.

Varaa aika Unna Nordic kasvohoitoon (60min)

Ekopharma Tyrni Pro-Collagen Anti-Age Kasvo- ja Dekolteehoito 75min / 105€

Hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. Tyrni Pro-Collagen kuningatarhoito on aikuisen ihon täydellinen hoitoelämys. Hoitaa ihon valovaurioita ja estää ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi näkyviä ihomuutoksia hoitavat ja kollageenin muodostumista tehostavat tehoaineet edistävät ihon napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, tehostaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon pintaa ja väriä.

Sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen sekä kemiallisen kuorinnan, kasvohieronnan päähieronnalla, naamion sekä dekoltee/hartiaseudun hieronnan. Lopuksi iholle kerrostetaan runsaasti kosteutta ravitsevilla Tyrni-hoitotuotteilla.

Varaa aika Ekopharma Tyrni Pro-Collagen Anti-Age kasvo- ja dekolteehoitoon (75min)

Ekopharma Karpalo Clear Syväpuhdistava Erikoiskasvohoito 75min / 89€

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle tai tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle ja runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiili-kuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus sekä hoidon päättävä rauhoittava ja virkistävä kasvonaamio päähieronnalla.

Varaa aika Ekopharma Karpalo Clear Syväpuhdistava Erikoiskasvohoitoon (75min)

Ekopharma Vadelma Glow Kosteuttava Erikoiskasvohoito 75min / 89€

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Kasvohoito edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihon rakennetta. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä vadelma-geelinaamio herättelevät väsyneen ihon ja sitovat ihoon kuorinnan jälkeen runsaasti kosteutta. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, heleä ja kauniin raikas.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, mekaaninen kuorinta, entsyymikuorinta, kasvo- ja dekolteehieronta, naamio päähieronnalla ja iholle kerrostettavat kosteuttavat hoitotuotteet.

Varaa aika Ekopharma Vadelma Glow Kosteuttava Erikoiskasvohoitoon (75min)

Ekopharma Berries + Science Kasvohoito 75min / 75€

Voimaa iholle kotimaisista marjoista! Ekopharma perustuu parhaisiin mahdollisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen. Herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat ratkaisu myös kuivan ja reaktiivisen ihon vaativaan hoitoon. Tuotteilla ovat korkea ihosiedettävyys ja erinomaiset hoitotehot. Ekopharma Berries + Science kasvohoito tehdään aina ihosi tarpeiden ja toiveidesi pohjalta.

Tässä hoidossa on neljä eri hoitolinjaa: Kosteuttava Vadelma, Syväpuhdistava Karpalo, Herkän ihon Herukka sekä aikuisen ihon Anti-Age -linja Tyrni. Näistä valitaan ihollesi sopivin (tai ”poimitaan marjat” eri hoitolinjoja yhdistellen).

Kaikkiin Ekopharma peruskasvohoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta (Karpalo-hoidossa vaihtoehtoisesti mekaaninen ihonpuhdistus), naamio sekä iholle jätettävät hoitotuotteet ja kotihoito-ohjeistus. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan päähieronnan. Tutustu myös Ekopharma erikoiskasvohoitoihin.

Varaa aika Ekopharma Berries + Science Kasvohoitoon (75min)