Jalkahoidot

Kaikki jalkahoidot on saatavissa myös lahjakortilla. Varaa shoppailuvartti hoitolaan ajanvarauksesta tai laita sähköpostia (milja@kosmenautti.com) halutessasi sähköisen lahjakortin.

Ajanvaraus palveluihini tapahtuu Timman kautta. Pääset suoraan Timman ajanvaraukseen klikkaamalla jokaisen hoidon yhteydessä olevaa Varaa linkkiä.

Minipedikyyri Shellac kestolakkauksella 90min95€
Spa-pedikyyri 105min90€
Pedikyyri 60min70€
Varpaankynsien Shellac -kestolakkaus (uudet) 60min60€
Jalkakylpy ja -hieronta 45min45€
Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min25€
Hoidot jaloille

Spa-pedikyyri 105min / 90€

Täydellinen hemmotteluhoito jaloille. Hoitoon sisältyy lämmin jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, rentouttava jalkahieronta sekä jalkavoide.

Huom: Kosmetologi hoitaa tervettä ihoa. Jos jaloissasi on esim. ruusu, sieni-infektio, syyliä tai kärsit jalan virheasennoista, joihin toivot apua, suosittelen varaamaan ajan jalkojenhoitajalle.

Varaa Spa-pedikyyri 105min

Pedikyyri 60min / 70€

Virkistävä jalkahoito. Sis. lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä jalkavoide. Ei sisällä hierontaa eikä kynsien lakkausta.

Huom: Hoito vain terveille jaloille. Jos jaloissasi on esim. sieni-infektio, syyliä tai kärsit jalan virheasennoista, joihin toivot apua, varaathan ajan jalkojenhoitajalle.

Varaa Pedikyyri 60min

Minipedikyyri CND Shellac kestolakkauksella 90min / 95€

Kevyt jalkahoito CND Shellac kestolakkauksella. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt raspaus, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, yksivärinen kestolakkaus sekä jalkavoide.

Huom: minipedikyyri on tarkoitettu vain terveille, hyväkuntoisille jaloille. Jos jaloissa on enemmän hoidettavaa (paljon kovettumaa tai pitkät kynnet), valitse perus-jalkahoito tai spa-jalkahoito sekä lisäpalveluna halutessasi kestolakkaus. (Ei sisällä vanhan kestolakkauksen poistoa.)

Varaa Minipedikyyri Shellac kestolakkauksella 90min

Varpaankynsien Shellac -kestolakkaus (uudet) 60min / 60€

Hoitoon sisältyy kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, CND Shellac yksivärinen kestolakkaus ja hoitovoide. Ei sisällä vanhan kestolakan poistoa/huoltoa. Lisäpalveluna vanhan Shellac lakkauksen poisto +10€.

Huom: vain terveille kynsille!

Varaa Varpaankynsien Shellac -kestolakkaus (uudet) 60min

Jalkakylpy ja -hieronta 45min / 45€

Joudutko seisomaan työssäsi paljon? Onko jalkasi väsyneet ja kaipaat pientä hemmottelua? Tässä loistava pikahoito sinulle.

Hoito sisältää lämpimän jalkakylvyn sekä nautinnollisen, pitkän jalkahieronnan. Hoito on tarkoitettu vain terveelle iholle.

Varaa Jalkakylpy ja -hieronta 45min

Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min / 25€

CND Shellac kestolakkauksen poisto varpaankynsistä liotuksella. Koskee vain Shellac -lakkauksen poistoa; ei muiden merkkien kestolakkausten/geelausten poistoa.

Varaa Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min