Palveluhinnasto

Vinkki: seuraamalla Kosmenautin kauneushuoneen somekanavia facebookissa ja instagramissa, pysyt ajan tasalla uusimmista kampanjoista!


Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössäni ovat kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotesarjat Unna Nordic & Olivia Klein. Lisäksi valikoimissa on upea Yin Your Skin® PRO -kosmeettinen gua sha hoito.

Unna Nordic Metsäelämys -erikoiskasvohoito 75min/ 110€

Täydellinen irtiotto arjesta; asiakkaideni suosikki! Rentouttava ja hemmotteleva, metsäntuoksuinen elämyshoito kaikille aisteille.

Hoito tehdään kotimaisilla Unna Nordic -luonnonkosmetiikan tuotteilla. Hoito alkaa selkähieronnalla metsäisen höyryhengityksen saattelemana. Hieronnan jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään kerrostamalla kosteuttavia hoitovesiä ja ihoa uudistavia tehoseerumeita. Havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana koet viimeistään syvän rentoutumisen. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään viilentävä naamio, jonka vaikutuksen aikana kätesi saavat vielä lempeän hieronnan.

Unna Nordic Heljä Glow Metsäelämys -erikoiskasvohoito 75min/ 110€

Uutuushoito! Ihoa heleyttävä, kokonaisvaltainen ja aisteja hemmotteleva Heljä Glow metsäelämys.

Raikas ja ihoa virkistävä erikoiskasvohoito lisää ihon kirkkautta ja parantaa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni ja kirpeä raparperiuute kirkastavat samean ihon värin heleäksi. Männyn, patsulin ja Greipin eteerisetöljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kirkkaan heleä!

Tässä heleyttävässä metsäelämyshoidossa pääset todella irtautumaan arjesta! Hoito alkaa lempeällä selkähieronnalla metsäkukan tuoksun helliessä aisteja. Kasvoille tehdään kirkastava ja heleyttävä Heljä Glow -kasvohoito, johon kuuluu kaksoispuhdistus, hoitonesteiden kerrostaminen & Pha-happokuorinta. Iholle imeytetään kirkastavaa ja heleyttävää Heljä Glow seerumia ennen nautinnollista dekolteen ja kasvojen hierontaa. Hoidon kruunaa rentouttava käsihieronta uudistavan naamion vaikuttaessa kasvoilla. Sopii kaikille ihotyypeille.

Unna Nordic Heljä Glow-erikoiskasvohoito 60 min/ 80€

Ihoa heleyttävä uutuushoito!

Raikas ja ihoa virkistävä Heljä Glow -kasvohoito lisää ihon kirkkautta ja parantaa ihon väriä. Koivunmahla kerrostaa ihoon kosteutta ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollinen glukonolaktoni ja kirpeä raparperiuute kirkastavat samean ihon värin heleäksi. Männyn, patsulin ja Greipin eteerisetöljyt hoitavat ja tasapainottavat ihoa, rentouttavat mieltä ja virkistävät ihoa. Kasvohoidon jälkeen iho on puhdas, virkistynyt ja kirkkaan heleä!

Hoitoon kuuluu Unnan heleyttävillä tuotteilla tehtävä kaksoispuhdistus, hoitonesteiden kerrostaminen, PHA-happokuorinta, Heljä Glow seerumin sekä hoitavan naamion imeyttäminen ihoon kasvohieronnan aikana. Sopii kaikille ihotyypeille.

Unna Nordic -kasvohoito 60 min/ 75€


Rentouttava metsäinen kasvohoito kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan ihotyyppisi mukaan, hoitonesteiden kerrostamisen, lyhyen kasvohieronnan sekä naamion.

Unna Nordic -kasvohoito 75min / 90 €


Hemmotteleva, metsäinen kasvohoito. Hoito räätälöidään aina asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ihotyyppisi mukaisesti, hoitonesteiden kerrostamisen, pitkän ylellisen kasvohieronnan TAI mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion ja loppuvoiteet.Valitse tämä hoito, jos toivot pidemmän kasvohieronnan TAI mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Unna Nordic -kasvohoito 90min / 110€

Metsäistä hemmottelua ihollesi!Tämä ihollesi räätälöity Unna kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hoitonesteiden kerrostamisen, pitkän hemmottelevan kasvohieronnan JA mekaanisen ihonpuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan naamion. Valitse tämä hoito, mikäli ihollasi on paljon puhdistettavaa/epäpuhtauksia ja toivot lisäksi pitkän kasvohieronnan.

Olivia Klein -kasvohoito 75min / 75€


Olivia Klein kasvohoito tehdään aina asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vaihtoehtoina on neljä hoitolinjaa: Hydra (tehokosteuttava/virkistävä), Vitamin (ravitseva, elvyttävä), Detox (puhdistava, tasapainottava) & AHA-hedelmähappo (kirkastava, kuoriva). Kaikkiin Olivia Klein -kasvohoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, loppuvoide sekä kotihoito-ohjeistus.

Olivia Klein tuotteet eivät sisällä lisättyjä väri- tai hajusteaineita ja sopivat siksi herkimmällekin iholle.

Kosmeettinen Gua Sha

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen Gua Sha hoito kasvoille & dekolteelle 105min/ 125€

Tämä hoito on ehdottomasti kokemisen arvoinen! Erinomainen lahjavinkki!

Kosmeettisesa Gua sha hoidossa iho (dekoltee, niska, hartiat, kaula, kasvot ja päänahka) käsitellään bian- ja jadekivestä tehdyillä lastoilla. Hoidossa yhdistyy kiinalaisen gua shan, lymfahieronnan ja sidekudoshieronnan tekniikat.

Hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Tämä hoito vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Hoidon jälkeen olo on virkistynyt, rentoutunut ja elinvoimainen.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia kasvoille:

-Aktivoi ihon verenkiertoa, jolloin hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja
-Vilkastuttaa ihon uusiutumista
-Vilkastuttaa lymfanesteiden virtausta, jolloin kuona-aineiden kuljetus tehostuu
-Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta
-Kirkastaa ja ”avaa silmiä”
-Voi vähentää epäpuhtauksia
-Voi vähentää pigmenttiläiskiä
-Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
-Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
-Kohottaa kasvojen piirteitä
-Poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille
-Parantaa aineiden imeytymistä ihoon


Kädet ja kynnet

Shellac -kestolakkaus (uudet) 60min/ 50€


CND Shellac -kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen CND Shellac kestolakkauksen ja kynsinauhaöljyn. Ei sisällä vanhan kestolakkauksen poistoa tai huoltoa. Ei lisätä kynsien pituutta.

Shellac kestolakkaus (huolto) 75min / 60€

Sisältää vanhan Shellac kestolakkauksen poiston asetonilla liottaen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen, yksivärisen CND Shellac kestolakkauksen ja kynsinauhaöljyn.

Huom: en poista muualla tehtyjä geelilakkauksia, ainoastaan CND Shellac kestolakan poisto tai tavallisen kynsilakan poisto sisältyy huoltoon.

Manikyyri Shellac -kestolakkauksella 75min / 80€


Täydellinen käsihoito, jonka viimeistelee Shellac kestolakkaus. Hyvä lahjavinkki! Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien Shellac -kestolakkaus sekä rentouttava käsihieronta.

Manikyyri 60min / 60€


Hemmotteluhetki käsille. Käsihoitoon sisältyy käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, rentouttava käsihieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla).

Shellac -kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min / 25€


CND Shellac kestolakkauksen poisto liotuksella. Huom: EI muiden merkkien kestolakkausten/geelausten poistoa.


Jalkahoidot

Spa-pedikyyri 105min / 90€


Täydellinen hemmotteluhoito jaloille. Hoitoon sisältyy lämmin jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, rentouttava jalkahieronta sekä jalkavoide.

Huom: Kosmetologi hoitaa tervettä ihoa. Jos jaloissasi on esim. ruusu, sieni-infektio, syyliä tai kärsit jalan virheasennoista, joihin toivot apua, suosittelen varaamaan ajan jalkojenhoitajalle.

Pedikyyri 60min / 70€


Virkistävä jalkahoito. Sis. lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä jalkavoide. Ei sisällä hierontaa eikä kynsien lakkausta.

Huom: Hoito vain terveille jaloille. Jos jaloissasi on esim. sieni-infektio, syyliä tai kärsit jalan virheasennoista, joihin toivot apua, varaathan ajan jalkojenhoitajalle.

Minipedikyyri CND Shellac kestolakkauksella 90min / 95€


Kevyt jalkahoito CND Shellac kestolakkauksella. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt raspaus, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, yksivärinen kestolakkaus sekä jalkavoide.

Huom: minipedikyyri on tarkoitettu vain terveille, hyväkuntoisille jaloille. Jos jaloissa on enemmän hoidettavaa (paljon kovettumaa tai pitkät kynnet), valitse perus-jalkahoito tai spa-jalkahoito sekä lisäpalveluna halutessasi kestolakkaus. (Ei sisällä vanhan kestolakkauksen poistoa.)

Varpaankynsien Shellac -kestolakkaus (uudet) 60min / 60€

Hoitoon sisältyy kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, CND Shellac yksivärinen kestolakkaus ja hoitovoide. Ei sisällä vanhan kestolakan poistoa/huoltoa. Lisäpalveluna vanhan Shellac lakkauksen poisto +10€.

Huom: vain terveille kynsille!

Jalkakylpy ja -hieronta 45min / 45€


Joudutko seisomaan työssäsi paljon? Onko jalkasi väsyneet ja kaipaat pientä hemmottelua? Tässä loistava pikahoito sinulle.

Hoito sisältää lämpimän jalkakylvyn sekä nautinnollisen, pitkän jalkahieronnan. Hoito on tarkoitettu vain terveelle iholle.

Shellac kestolakkauksen poisto (ei uutta lakkausta) 30min / 25€


CND Shellac kestolakkauksen poisto varpaankynsistä liotuksella. Koskee vain Shellac -lakkauksen poistoa; ei muiden merkkien kestolakkausten/geelausten poistoa.

Ripset / kulmat

Brow lift -kulmien laminointi 6o min/ 65€

Palveluun sisältyy kulmien käsittely InLei Brow Bomber taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu pinseteillä.

Käsittelyn kesto on henkilökohtainen ja riippuu asiakkaan omasta karvan kasvusyklistä. Laminointi kasvaa sitä mukaan pois, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Palvelun voi uusia 6-8 vkon kuluttua ja välissä voidaan kestovärjätä kulmat uudelleen (ns. ”välivärjäys”).

Ripsien JA kulmien kestovärjäys & kulmien muotoilu 35€

Ripsien kestovärjäys TAI kulmien kestovärjäys ja muotoilu 19€

Kulmien muotoilu 15€

Lettikampaukset

Teen erilaisia lettikampauksia arkeen ja juhlaan. Voit myös ottaa hoidon yhteyteen pikalettikampauksen. Ryhmät voivat tilata minut myös esim. synttäreille/polttareihin/naisteniltoihin letittämään. Tästä sovitaan aina erikseen. Voit halutessasi hakea inspiraatiota lettikampauksiin instagram-tililtäni @kosmenautti.

Pikalettikampaus 15min / 20€


Nopea piristys arkeen tai esim. kasvohoidon yhteyteen. Vartissa ehtii letittää esim. korostusletin osaan hiuksista tai yksinkertaisen ranskalaisen/hollantilaisen letin koko hiuksiin.

Lettikampaus 30min / 35€


Nopea lettikampaus max. 30min. Ei sisällä hiusten pesua/ föönausta.

Lettikampaus 60min / 65€


Lettikampaus pitkiin hiuksiin tai näyttävämpiin/monivaiheisempiin letteihin. Sopii esim. polttareihin tai juhlavieraille.

Huom: Varaathan tämän ajan jokatapauksessa, jos sinulla on pitkät hiukset (ei 30min). Voit lähettää kuvan hiuksistasi ja toiveistasi etukäteen, jotta voin suunnitella ajankäytön. Huomioithan, että lettikampaus ei sisällä hiusten pesua/föönausta.

Muut palvelut

Henkilökohtainen ostosvartti 15min


Henkilökohtaista palvelua sinulle, joka et ole tulossa hoitoon, vaan haluat vain tehdä tuoteostoksia. Autan sinua valitsemaan ihosi tarpeisiin soveltuvat tuotteet (valikoimissani olevista tuotesarjoista). Varaamalla ostosvartin saat henkilökohtaista, ammattitaitoista opastusta ja vältyt hutiostoksilta.

Jos olet tehnyt ostoksesi etukäteen verkkokaupasta ja olet valinnut toimitustavaksi nouto myymälästä, varaa itsellesi ostosvartti, jolloin pääset noutamaan tuotteet.

Huom: Tuoteostoja tehdessä tai tilausta noutaessa ostosvartti on asiakkaalle maksuton. Saapumatta jätetystä/ peruuttamattomasta varauksesta veloitan 30€.

Ihonhoidon ohjaus etänä 30min / 30€


Tämä palvelu on tehty sinulle, joka kaipaat apua ihosi hoitoon sekä tuotevalintoihin, mutta et pääse paikan päälle liikkeeseen. Varaa siis etäkonsultaatioon aika! Näin ihonhoidon ammattilaisella on aikaa syventyä sinun ihosi tilanteeseen ja tarpeisiin.

Käytössäni ovat kotimaiset Unna Nordic & Olivia Klein tuotesarjat, joista neuvon juuri sinun ihosi tarpeisiin soveltuvat tuotteet. Ihonhoidon etäkonsultaation avulla vältyt hutiostoksilta ja saat ammattilaisen palvelua kotisohvalta käsin.

Etäkonsultaatio voidaan sovitusti pitää esim whatsapissa/instagramin messengerin kautta tai sähköpostitse. Jos päädyt tilaamaan suosittelemani tuotteet, lähetän ne kotimaahan postitse -tai voit noutaa ne sovitusti liikkeestä.

Tuotteet ja postikulut laskutetaan erikseen. Tarjoan etäkonsultaation yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista tuoteostoksista -10% alennuksen.

Ilo irti meikkipussistasi 60min / 50€


Onko sinulla meikkipussi täynnä tuotteita, joita et osaa käyttää tai haluaisit oppia lisätekniikoita niiden käyttämiseen? Varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen, jossa käymme meikkituotteesi läpi ja opastan niiden käyttöön. Annan myös vinkkejä esim. sivellin- ja tuotevalintaan juuri sinun tarpeitasi ajatellen