Djusie

Djusie

Djusie on mehukkaan ihonhoidon ja kotimaisen luonnonkosmetiikan tinkimätön edelläkävijä, jonka korkealaatuiset ihonhoitotuotteet ovat Ecocert-sertifioituja.

Djusien tuotefilosofia pohjautuu luontoon: luonnossa ei ole mitään turhaa, vaan kaikella on oma tarkoituksensa. Jokaisella raaka-aineella on tuotteissa oma tärkeä funktionsa, eivätkä tuotteet sisällä mitään ylimääräistä.

Vain luonnon raaka-aineet ovat riittävän laadukkaita ihollesi. Siksi Djusie valmistaa tuotteet kasvikunnan raaka-aineista ja kotimaisista aktiiviaineista. Tähtiraaka-aineita ovat lakkakääpä ja ruusukvitteni, jota kutsutaan pohjolan sitruunaksi. Djusie on raaka-aineiden suhteen täysin läpinäkyvä.

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon. Mehukas iho on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, sekä sisältä että ulkoa. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa ihon suojabarriäärissä. Tuotteet tukevat ihosi optimaalista kosteus-rasvatasapainoa.

Djusie on luonut tuotteiden yhteyteen helppoja ja nautinnollisia rituaaleja, joiden avulla opit tehostamaan ihonhoitorutiinejasi omin käsin. Kasvohierontarituaalit rauhoittavat hermostoasi ja vauhdittavat lymfanesteiden virtausta.

Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta. Lisäksi Djusie haluaa viljellä myös empatiaa. Siksi Djusie sijoittaa vuosittain osan tuotoista mielenterveystyöhön.

“Luonnossa kaikella on oma erityinen tarkoituksensa. Siksi kukaan ei näytä samalta kuin sinä. Jokainen on kaunis ja tärkeä – ja jokaisella on oma tapansa tehdä hyvää. Meistä jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään, ilman pelkoa kiusatuksi tulemisesta. Toivomme, että olet ylpeä omasta yksilöllisyydestäsi ja saat nauttia hyvästä itsetunnosta.”

Näytetään kaikki 3 tulosta