Ekopharma Mustikka kasvovesi 250ml

21,90 

Herkän ihon kosteuttava ja rauhoittava kasvovesisuihke

Varastossa

Kuvaus

Hellävarainen ja hajusteeton suihkutettava kasvovesi herkälle iholle.

Kosteuttava Mustikka -kasvovesi sisältää antioksidanttista mustikkauutetta, joka suojaa ihoa ympäristön rasitukselta. Se sopii punoittavalle ja ärtyneelle iholle rauhoittamaan ihoa ja kosteuttamaan.

Hyvin siedetyt ihon kosteuttajat, kuten hyaluronihappo, sitovat ihoon kosteutta ja lisäävät ihon kimmoisuutta.

Ekopharman Mustikka-tuotelinja on suunniteltu erittäin herkälle iholle ja se on hajusteeton. Mustikka-tuotteet sisältävät ihoa suojaavia ravitsevia raaka-aineita ja ne ovat luonnollisempi, kotimainen vaihtoehto apteekin perusvoiteille. Mustikka-tuotteet sopivat myös lapsille. Mustikka-tuotteita suositellaan myös iholle, jossa on voimakasta couperosaa tai perioraalidermatiitti eli suunympärysihottuma.

Käyttö:
Suihkuta kasvovettä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja taputtele ihoon käsin. Kerrosta tarvittaessa useampi kerros, jos iho tuntuu kuivalta. Ravistettava ennen käyttöä.

Koko- ja pakkaustiedot:
250ml

Ainesosat:
Aqua, Propanediol, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), Glycerin, Sodium Hyaluronate, Levulinic Acid, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Saatat myös pitää...