Unna Nordic Viola PHA-Peel -kuorinta 50ml

44,00 

Varastossa

Kuvaus

Viola on kirkastava, rakeeton PHA-kuorinta, joka sopii herkällekin iholle. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän.

Kuorinnassa on kevyt, geelimäinen koostumus. PHA-happo kuorii ihoa hellästi, mutta kuitenkin tehokkaasti tehden ihosta heleän. Raparperiuute ja variksenmarjamehu kirkastavat ihoa. Violassa on sitruksinen, raikas tuoksu.

Valitse Viola, kun kaipaat ihoa kirkastavaa, rakeetonta kuorintaa, joka tuo ihon heleyden esiin. Viola sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä Viola-PHA-kuorintaa puhtaalle, kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele. Kuorinnan jälkeen kasvoilla voi esiintyä punoitusta, joka laskee yleensä nopeasti. Kuorinnan jälkeen painele kasvoille hoitovettä, seerumia ja voidetta tai yönaamiota. Violaa voi käyttää myös kirkastavana tehokuurina, pari kolme kertaa viikossa, parin viikon ajan.

Ingredients: Aqua, Gluconolactone, Glycerin, Rheum Rhabarbarum Stalk Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Acacia Senegal Gum, Biosaccharide Gum-1, Xanthan Gum, Litsea Cubeba Fruit Oil, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citral, Limonene

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.