Unna Nordic

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Kosmenautin Kauneushuoneessa pääset eläytymään suomalaisen metsän tunnelmaan kotimaisella Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjalla.

Unna hoidoissa pääset aistimaan metsän tuoksut ja tunnelman, samalla kun ihosi saa kaipaamaansa suojaa ja kosteutta. Unna Nordic Metsäelämys -hemmotteluhoito sekä kasvohoidot tarjoavat todellisen irtioton arjesta.
Tule kokemaan metsä ihollasi!

Unna Nordic on aisteja hellivä hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Unna Nordic sarjan inspiraation lähteinä ovat metsä ja sen positiiviset vaikutukset mieleen ja kehoon. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä aktivoivat ihon omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät mm. antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta ja ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esim. hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -tuotesarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. 

Olet lämpimästi tervetullut Unna Nordic -hoitoihin, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.