Yin Your Skin®

Oletko jo kokeillut kosmeettista gua shaa?

Yin Your Skin® on Katja Kokon suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi.

Olen Yin Your Skin® PRO -koulutuksen käynyt ammattilainen.

Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta -ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta.

Hoidossa ihoa käsitellään jade- ja bian-kivestä valmistetulla lastalla.

Hoito vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Tule nauttimaan rentouttavasta gua sha -hoidosta Kosmenautin Kauneushuoneeseen!

Yin Your Skin® gua sha välineet ja Sileä -öljy

Yin Your Skin® tuoteperhe sisältää erilaisia Jade- ja Bian -kivistä valmistettuja uniikkeja gua sha välineitä niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Laadukkaat välineet on suunniteltu mukailemaan kasvojen muotoja ja tavoittamaan sidekudoksissa hienovaraisimpiakin kerroksia. Kauttani voit ostaa Yin Your Skin® tuoteperheen tuotteita sekä Sileä -kasvoöljyä, joka sopii mainiosti gua sha -hoidon yhteydessä käytettäväksi. Ohjeistan sinua mielelläni oikean välineen ja tuotteiden hankintaan. Halutessani voit myös varata ajan tuotteiden käytön opastukseen.