Ale!

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -puhdistusöljy 100 ml

32,00 

Varastossa

Kuvaus

Täydellisesti puhdistava, aromaterapeuttinen puhdistusöljy huuhtoutuu vaivattomasti vedellä

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil on silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka jättää sekä kuivan että rasvoittuvan ihon täydellisen puhtaaksi, hengittäväksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi. Puhdistusöljy on suunniteltu ihanteelliseksi puhdistustuotteeksi sekä funktionalisteille että nautiskelijoille, ihotyyppiin tai ikään katsomatta. Huuhtoutuu vaivattomasti vedellä ja puhdistaa myös vedenkestävän meikin.

Hedelmäinen, pirskahteleva, hienostunut ja mehukkaan vivahteikas tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, jotka kirkastavat ihoa ja kohottavat mielialaa. Djusie-tuotteet eivät sisällä mitään ihon tai tuotteen toimivuuden kannalta tarpeettomia raaka-aineita.

Käyttö-ohje:

Suosittelemme nautiskelevaa käyttöä, jotta tuotteen aromaterapeuttiset vaikutukset pääsevät oikeuksiinsa. Yhdistä Djusie-minikasvohierontarituaaliin, joka tekee puhdistusrutiinista elämyksellisen ja kirkastaa päivän päätteeksi sekä ihon että mielen.  

 

Käytä yhdessä Djusie Acid Bloom Balancing hoitonesteen ja Fruit Glaze Vitalizing & Brightening kasvoöljyn kanssa.

 

Djusie-tuotteet eivät sisällä mitään ihon tai tuotteen toimivuuden kannalta tarpeettomia raaka-aineita.

Avainraaka-aineet:

Auringonkukansiemenöljy, Skvalaani, Ruusukvitteninsiemenöljy, Puolukansiemenöljy, Limen Eteerinen Öljy, Jasmiiniabsoluutti, Geraniumin Eteerinen Öljy, Greipin Eteerinen Öljy

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Polyglyceryl-4 Oleate, Squalane, Chaenomeles Japonica Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract*, Citrus Paradisi Peel Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Benzyl Benzoate***, Citral***, Geraniol***, Limonene, Citronellol***, Linalool***

*Luomuviljelty raaka-aine

**Villinä kasvanut

***Luonnollisista eteerisistä öljyistä

100 % Luonnollisia raaka-aineita
80,48 % Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Pakkauskoko 100ml.

Pullo kierrätetään lasinkeräykseen, korkki ja pumppu muovinkeräykseen, kartonkipakkaus pahvinkeräykseen.