Ekopharma Mustikka puhdistusmaito 250ml

21,90 

Hajusteeton herkän ihon puhdistusmaito

Varastossa

Kuvaus

Pehmeän puhdistusemulsion miedot, kasvipohjaiset pesevät aineet puhdistavat iholta meikkiä, ylimääräistä talia ja likaa hellävaraisesti säästäen ihon luonnollisen suojan. Mustikkauutteen antioksidantit suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Ekopharman Mustikka-tuotelinja on suunniteltu erittäin herkälle iholle ja se on hajusteeton.

Mustikka-tuotteet sisältävät ihoa suojaavia ravitsevia raaka-aineita ja ne ovat luonnollisempi, kotimainen vaihtoehto apteekin perusvoiteille. Mustikka-tuotteet sopivat myös lapsille. Mustikka-tuotelinja sopii myös iholle, jossa on voimakasta couperosaa tai perioraalidermatiitti eli suunympärysihottuma.

Käyttö:
Levitä puhdistusmaitoa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörivin liikkein huuhtele. Jatka ihon kosteuttamisella suihkutellen iholle runsaasti Mustikka Sensitive -kasvovettä ja lukitse kosteus iholle esim. Mustikka -kasvovoiteella.

Ainesosat:
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Capryloyl/Caproyl Anhydro Methyl Glucamide, Glyceryl Caprylate, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Saatat myös pitää...