Unna Nordic Varpu Renewing Toner -hoitoneste 100ml

29,00 

Varastossa

Kuvaus

Varpu on erittäin kosteuttava ja ihoa uudistava hoitovesi aikuiselle iholle. Geelimäinen Varpu on helppo levittää käsin ja tuotteen kerrostaminen tehostaa sen vaikutusta. Tuote imeytyy hyvin ihoon ja se myös hillitsee ihon rasvoittumista. Hoitovesi luo pohjan koko ihonhoidolle ja sen tehtävä on tuoda iholle kosteutta, kosteutta sitovia raaka-aineita ja vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä.

Varpun pohja on suomalainen koivunmahla, joka tuo iholle runsaasti kosteutta, vitamiineja ja aminohappoja. Katajavesi tasapainottaa talintuotantoa ja hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon. Ihoa uudistavana raaka-aineena Varpussa on fermentoitu granaattiomenauute, jonka on tutkimuksissa todettu aktivoivan kollageenintuotantoa. Varpu sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja. Varpussa on raikas, metsäkukkainen tuoksu.

Valitse Varpu, kun haluat hoitoveden, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja saa ihon hehkumaan. Sopii myös herkälle iholle. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttöohje: Ota 2-3 tippaa Varpu-hoitovettä ja painele käsin puhtaille kasvoille. Suosittelemme tuotteen kerrostamista eli toista sama 2-7 kertaa. Mitä useamman kerroksen hoitovettä painelet iholle, sitä enemmän ihosi saa kosteutta. Hoitoveden paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen jälkeen, ennen seerumia ja kasvovoidetta.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Juniperus Communis Fruit Water, Aqua, Propanediol, Biosaccharide Gum-1, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Inulin, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Sodium Gluconate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum (Natural), Linalool, Geraniol, Limonene, Lactic Acid

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10–24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.